dijous, 24 de gener del 2013

Això no és un joc!!

Després de l'èxit del meu darrer post "Això no és un relat!!" avui us presento "Això no és un joc!!"... i té aquest títol perquè jo sempre dic la veritat i si no és un joc, doncs no ho és...

Ara bé...

I si arriba a ser un joc? I si jo us pregunto "Qui és?"


Suposo que el cent per cent de la catosfera (ehem) sabria que es tracta del baríton alemany Matthias Goerne... Bé, d'acord, jo no ho sabia... :-)


Però el cert és que, quan vaig veure les dues fotografies que ara us mostraré em vaig fer un fart de riure. No sé si és obra seva o no, però jo he "pispat" la doble foto següent del Twitter d'Oriol Papell:


Imagino que, partint d'una semblança més que notable, superposant una foto de cada un, i anar retocant es pot aconseguir que... gairebé sembli el mateix!! Boníssim!!

Per cert, aquí us deixo un resum de la brillant intervenció d'Oriol Junqueras defensant el dret a decidir dels catalans al Parlament de Catalunya.



I aquí un fragment d'una actuació de Matthias Goerne, al Royal Albert Hall London. el setembre de 2009



... o és al revés...?

I ja posats, per si a algú li interessa, en Junqueras donant classes a alguns periodistes (alguns més ben educats que altres)

21 comentaris:

  1. He, he, he... si que s'assemblen, sí! Molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es troba cada cosa al Twitter! :-)
      Em vaig estar mirant les fotos una bona estona, vaig buscar fotos originals (de fet, em volia assegurar si el bo d'en Matthias existia o no hehe) i vaig pensar "Mira, un post!" :-))

      Elimina
  2. No coneixia de res el baríton alemany, però sí que té gràcia la comparació. Suposo que si es tenen trets semblants, amb quatre retocs aquí i allà, força imperceptibles, s'acaba aconseguint molta semblança.

    Per cert, ja passaré a veure la intervenció de Junqueras ahir, que no l'he vist encara, i sentir aquest home sempre és interessant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo em vaig quedar tan parada que em pensava que era una broma i que el baríton no existia hehehe... Quan ho vaig buscar i vaig trobar la semblança em va fer moltíssima gràcia!! De fet, podrien ser germans... i, amb els retocs, bessons!!

      Quan vulguis pots passar a escoltar la intervenció d'en Junqueras: un crack, com sempre!! ;-))

      Elimina
    2. Hi ha tantes frases que es podrien destacar de la intervenció del Junqueras que no em puc quedar amb cap. Tot el que diu té un valor. És més que un crack. Tot això ho diu de memòria, sense mirar cap paper, i amb total convenciment. El que diu es presenta com a lògic i evident, sense eufemismes. No m'estranya que ERC guanyi adeptes cada dia, han trobat un líder consistent, i el poble se'l creu. Hi haurà més o menys independentistes, no ho sé. Però que aquest home és un polític d'aquells que ja no hi ha, això és una gran veritat.

      Elimina
    3. A mi em té "enamorada", en el sentit que sento com la "pau" que dóna escoltar algú que es creu el que diu... i estic súper orgullosa, contenta i feliç que aquest home, que em sembla brillant i decent, no hagi tingut cap problema per pactar amb en Mas... que és el pacte més natural que hi ha actualment, jo ho veig així, claríssim, tant amb el cap com amb el cor... La imatge de tots dos encaixant les mans és, per a mi, una promesa de futur, una il·lusió immensa...

      I, per cert, que tampoc li cauen els anells per anar proclamant als quatre vents que la culpa de les retallades és del Govern central...

      D'independentistes n'hi ha molts, XEXU... i hem d'aconseguir que n'hi hagi més cada dia, però amb aquest estil, amb l'estil de parlar educadament, de tenir paciència i sentit de l'humor :-)

      Elimina
  3. Sempre han dit que tenim un doble en agun lloc del món ... on rondarà sa lluna-2 ?? :)

    Molt bon dia!
    Bessets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que ha de ser fort és trobar-te algun dia "cara a cara" amb el teu doble!! ;-))

      Jo segur que en tinc alguna perquè un parell de vegades m'han confós per una altre persona aquí a Reus... Quins misteris!! :-))

      Elimina
  4. Em recorda a la secció face to face del difunt bloc de les 1000i1

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, quina pena, un blog difunt!! :-(

      He anat a fer una ullada... sempre em fan gràcia aquests "paressidos" :-P

      Elimina
  5. Si semblen germans!!!!!! Ha de ser curiós això de trobar-te amb el teu doble pel carrer! Fa anys, durant una bona temporada sempre confonien la meva mare amb una altra dona de Badalona. Mai la vam veure però ens deien que s'assemblaven molt.
    Margarida

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic convençuda que la segona foto està una mica "trucada"... però, està tan ben feta! ;-)

      Això de la teva mare també em va passar a mi a Reus fa una temporada. Dues noies, a dos llocs completament diferents (Un supermercat i l'estació de tren) em van saludar... i es quedaven parades en veure que jo no era qui pensaven... Però d'això ja fa uns anys. No n'he sabut més :-))

      Elimina
  6. Nena! si semblen bessons. Sempre ens ofereixes coses originals i divertides, Assumpta!
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que la foto està trucada, però si us ha fet gràcia, jo estic ben contenta!! :-))

      Elimina
  7. Diuen que totes les persones tenim un doble en algun lloc del món.... hehehe jo no crec que sigui ben bé així, però és que hi ha taaaaantes persones al món que segur que n'hi ha alguna que s'assembla a nosaltres sense ser família ni res de res....

    Mmmmm.... no m'agradaria pas trobar-me amb el meu doble no..... Vull ser única!! :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'imagines trobar-te el teu doble, cara a cara, de nit, en un camí fosc?... :-DD

      Ai, no sé perquè em venen idees tan rares... Vaig a prendre la medicació (és veritat, eh? l'antibiòtic per les angines hehe

      Elimina
  8. Respostes
    1. Jo me la vaig trobar a un Twitter ;-))
      Això sí, qui va veure baríton i en Junqueras i s'ho ha currat tot per fer les semblances, doncs, la veritat, que trobo que té molt de mèrit

      Elimina
  9. Si noia semblen germans! a veure si ara tot agafa l'empenta d'una bona ària i ningú desafina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Allí estarem nosaltres per aplaudir-lo amb totes les forces!!! :-DDD

      Elimina
  10. Si que se li assembla si. Fa uns dies em van explicar (i veure tb al fb el mateix dia) que hi ha un fotògraf que està buscant els dobles de la gent. Si tu vols trobar el teu doble, xq hi ha la teoria que tothom té un doble en algun lloc del planeta, et pots posar en contacte amb ell i te'l intenta trobar.

    Fàscinant i alhora aterrador.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!