dimecres, 16 de gener del 2013

Alfred Bosch

Malgrat ser votant confessa i no-penedida Convergent (de moment, m'estalvio la "U", tot i que la ideologia de la "U", analitzada amb sinceritat, a mi m'agrada molt, darrerament crec, personalment, que hi ha qui no mereix representar-la)...

Ai, que ja m'estic enrotllant massa... deia que, tot i ser votant Convergent (i súper fan de gent com en Tremosa, per exemple), hi ha dos polítics d'ERC que em tenen el cor robat, en Bosch i en Junqueras. Diferents estils, però a tots dos els escolto sempre amb molta atenció perquè en gaudeixo i n'aprenc (quina diferència amb anteriors dirigents... perdoneu, però ho havia de dir!)

Des de que vaig veure en Bosch penjant l'Estelada de la tribuna d'oradors del Congreso, li vaig donar un trosset del meu cor... i quan sento en Junqueras, amb aquella expressió de "responsabilitat" que posa, amb aquell to de qui és sincer, amb aquella valentia de no amagar coses que sap que potser no serien massa populars, com confessar-se creient, o dir que el castellà hauria de ser també oficial en una Catalunya independent -cosa amb la que jo no estic totalment d'acord, per cert- doncs m'he fet també seguidora d'ells...

De moment, voleu gaudir de cinc minuts boníssims amb en Bosch? Doncs aquí els teniu (anglès subtitulat al català) No us ho perdeu!!


Per cert... No us oblideu de passar pel Blog de C@ts a fer les vostres propostes pel Premi a la millor iniciativa blogaire 2012!! Sí, sí, aneu-hi ara, que després us marxa del cap!! :-D

9 comentaris:

  1. En Bosch sempre té pinta de sortir aquell mateix moment del Llum de Gas amb en Laporta, però quan parla veus que no és eixelebrat ni diu ximpleries. És expeditiu i valent, i com es demostra en aquest vídeo, força divertit, sembla ser. Però diu les coses pel seu nom i no s'arruga davant de res. Bé per ell, és clar. I si sentim la crida, doncs això, a seguir endavant!

    ResponElimina
  2. A les llistes d'UDC no hi ha cap Cerillu, i tots són independentistes. No com a CiU.... 13 escons d'UDC!

    ResponElimina
  3. els polítics saben parlar anglés? ah si! que eren els "d'allà" els que no en sabien...

    ResponElimina
  4. Certament, la nova ERC ha sabut encomanar amb el seu discurs renovat. A veure si es concreta en coses efectives i reals.

    Del Bosch, certament, no l'ajuda gens aquesta mirada que té d'ulls mig caiguts, almenys en Junqueras... oh wait! (petita broma sens ànim d'ofendre).

    ResponElimina
  5. Si que està bé. Potser si que vol perdre la feina, xò carai, mentre sigui necessari, que continuï fent-la.

    ResponElimina
  6. Només per escoltar un polític parlant l'anglès impecablament ja paga la pena!

    ResponElimina
  7. CARME.- És boníssim com ho explica, amb quina gràcia i, al mateix temps, com queda tot ben clar ;-))


    XEXU.- Hahaha una mica l'aspecte de tornar d'una nit de "parranda" sí que el té, però dóna gust sentir-lo explicar-se ;-))


    JOSEP.- A les llistes d'ERC suposo que vols dir, no? :-))


    PONS007.- Els nostres tenen un altre nivell!! :-DD


    PORQUET.- Totalment... Per mi l'ERC actual i la d'abans són com dues coses diferents i el canvi ha estat a MOLT millor ;-))
    Hahaha què trapella! ;-P


    RITS.- Però quan abans la perdi, serà que més ràpid haurem aconseguit els nostres objectius nacionals!! ;-))


    ANNA.- Oi que sí? ;-))
    He de reconèixer que aquest accent em fa moooooooolta enveja... Hauré de practicar moltíssim! :-DD


    FERRAN.- És bo, eh? ;-)) Des del moment de desplegar l'Estelada al Congreso, jo en sóc fan!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!