dimecres, 17 d’agost del 2011

Seguiment del partit del Barça a ca la ZEL

Benvolguts companys blogaires:

D’aquí a una horeta, més o menys, ens traslladarem a ca la ZEL per comentar el partit del Barça“on line”... quants més siguem, més grossa serà la festa!! :-))

Ara bé, no us preocupeu... no cal estar escrivint comentaris contínuament, no. Es tracta de veure el partit tranquil·lament on sigueu: a casa, al bar, amb uns amics, a l’Estadi i, de tant en tant, dir alguna cosa: Que hi ha una ocasió magnífica? Alguna jugada dubtosa? Un fet curiós? i, sobre tot, cridar els gols, clar!! Però res d’angoixar-se pensant en “respondre” comentaris constantment perquè sinó no veurem el partit i, precisament, es tracta de veure’l tots junts ;-)

Ah! I no s’hi val a dir paraulotes... com a molt “burro!” i prou.

FORÇA BARÇA!!

7 comentaris:

  1. Súper-campions altre cop, eh! Per tercer any consecutiu! Debut de Cesc amb el públic entregat, Messi estelar, Alves centradíssim i professional... Encara tenim equip per anys. I el Madrid es desintegra, fa tan fàstic el seu comportament que ni el comportaré. El pitjor del cas és que es creuen les seves pròpies paraules. Ja s'ho faran, nosaltres a celebrar-ho!

    ResponElimina
  2. Hem de donar gràcies a:

    En Florentino, per seguir una drecera equivocada.

    A en Mourinyo per demostrar-nos una vegada més la seva valúa moral.

    A en Pep, per mostrar-nos una vegada més el que ës un Senyor.

    A en Messi lo "Puto profeta" del fútbol.

    A en Xavi, a en Piqué, a en Mascherano, a l'Abidal, a en Victor, a en...tots. Han donat categoria a una competició que no en tenia.

    ResponElimina
  3. Ha estat divertit, tot i que en certs moments no estava molt per distraccions i m'ha atabalat una mica seguir el partit i els comentaris!

    De 'El Show de Mou' no cal parlar-ne, és el típic programa de tele-escombreries. Líder (però només en audiència) gràcies als seus recursos innobles d'una baixesa moral important.

    Gran Barça. I la copa cap a casa.

    ResponElimina
  4. Gràcies pels vostres comentaris, bona gent! ;-)) Ahir a ca la ZEL varem superar els 200 comentaris i es va "girar" el marcador (no ho havia vist mai!!)

    Em disculpareu perquè fa uns dies que no responc els comentaris un per un i potser tardo a visitar els vostres blogs... és que ha vingut la calor :-( estar asseguda aquí, amb l'escalfor de la "torre" al costat de la cama, sense ni una gota d'aire que passi, és angoixant :-(

    Enyoro viatjar per tots els blogs i deixar comentaris molt llargs.. ahir, per comentar a ca la ZEL vaig fer servir el Netbook, al menjador i amb el ventilador al costat, però des d'allí no puc obrir bé el correu, ni saltar ràpidament del Firefox al Chrome segons el que faci...

    En fi... ara no és hora de lamentar-se :-))

    VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!

    XEXU, CARLES, JOAN, una abraçada per a cadascú ;-))

    ResponElimina
  5. Nena, ens ho vam passar de conya, eh que si? Quan tinguem un clàssic, a casa teva!!!

    Petons, va ser una iniciativa de les que fan època! Gràcies, gràcies!

    ResponElimina
  6. Gràcies a tu, Zel, per obrir-nos les portes del teu blog! ;-))

    ResponElimina
  7. Visca, visca i visca !!!!!!
    petonsssssssssssss

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!