divendres, 26 d’agost del 2011

Supercampions!!



Bona forma de començar!! Quan encara no estem en plena forma, quan encara hem d’agafar el ritme i portem ja dos títols... Quina alegria!!
Visca el Barça per sempre!!




I mireu quin vídeo tan maco he trobat de MESSI i CESC, els dos golejadors d'avui:

24 comentaris:

  1. Felicitats Assumpta, m'alegre molt per tots vosaltres.

    ResponElimina
  2. Ja en tenim un més al sac. I Guardiola entrenador amb més títols. I Xavi jugador amb més títols. I en total, més títols que el Madrid. I reis en títols europeus. I Messi és Déu. I Cesc marcarà una època, com els altres. Per caure la llagrimeta. Però no ens cansem de guanyar, dilluns comença la lliga!

    ResponElimina
  3. Ara entenc perquè urgències no estaven col·lapsades..... No sóc fultbolera, però és una bona manera de començar la lliga..... de fet, les nenes amb tants títols cada dia em pregunten: avui ja hem d'anar al camp del Barça a celebrar que ha guanyat???? veig que anar a la celebració del juny potser va ser un error????? han sortit més fubtoleres que el seu pare o jo,

    ResponElimina
  4. M'ha agradat el vídeo, demostra el que hem dit tantes vegades que l'equip està format per amics que van tots a l'una i això es nota en els resultats.
    Visca el BARÇA SuperCampió!! :-))

    ResponElimina
  5. Que sí, eh? que visca el Barça, i tant, però tot plegat se n'ha fet un gra massa, se n'està fent uns quants grans massa. És un esport, són 12 esportistes que cobren quantitats increïbles... no són salvadors del nostre país, no són herois... Són, només, o ni més ni menys, futbolistes.

    Que sí, que visca el Barça, però entenc perquè el fill de 19 anys d'una bona amiga meva, em deia fa cosa d'un mes, de visita a Berlín: "jo sóc del Madrid. No em fan sentir res, però vull portar la contrària al corrent majoritari. Tot plegat és ridícul".

    Em va semblar exagerat, però cada dia que passa l'entenc més.

    ResponElimina
  6. Visca el Barça!!!

    La Supercopa d'Espanya me la vaig perdre però la d'Europa sí que l'he vist com a bon culer que sóc.

    Som molt bons. El Sex ja ha fet acte de presència i estic segur que s'integrarà molt millor que el Villa o l'error que va ser Ibra.

    Ara toca la lliga. Un disfrute setmanal!

    ResponElimina
  7. JPMERCH.- Moltíssimes gràcies!! ;-))


    XEXU.- Això dels reis en títols europeus és molt fort, eh? Sóm tan bons!! :-DD
    Sí, és veritat, encara que pugui sonar ridícul, és per caure la llagrimeta... som així... i, com diu en XAVI, "aquest equip no perd la gana" ;-))


    MPG.- En llegir això de les urgències he anat corrents al teu blog a veure si us havia passat quelcom i veig que sí. Caram, em sap greu que, de nou, hagueu de passar per hospitals i tot això. Espero de tot cor que tot vagi el millor possible...
    Què maques les teves nenes!! Elles i tota la seva generació tan sols veuen triomfs del Barça i creuen que sempre ha estat així... què en gaudeixin ;-))


    McABEU.- Oi que és maquíssim el vídeo? A mi m'arriba al cor... jo és que sóc una sentimental terrible ;-))
    Què maco és veure com, a cada celebració, les grans figures s'abracen amb els xiquets recent pujats del filial, com en Pep no s'oblida mai de cridar a tot l'equip de massatgistes, encarregats de material... en fi, que la bona feina dóna bons resultats :-DD
    VISCA EL BARÇA SÚPERCAMPIÓ!!


    JOSEP LLUÍS.- VISCA EL BARÇA PER SEMPRE!! ;-))


    FERRAN.- Ja sé que en aquest punt no estem d'acord, xiquet ;-)
    Però és igual, ja està bé que les coses es vegin des de punts de vista diferents!
    Tu veus el futbol com un esport convertit en espectacle i màquina de fer diners amb gent que cobra quantitats immorals... i no deixes de tenir part de raó. Això és cert i no m'agrada. Hi ha moltes coses que canviaria si pogués. Tenir un bon sou, o un molt bon sou, no és cobrar xifres astronòmiques.
    Ara bé, això és "el futbol", en general... i el Barça no és precisament el pitjor exemple.
    Jo veig el BARÇA com quelcom que tinc tatuat al cor, que vaig heretar via paterna i que és una passió a la meva vida i jo al Barça l'estimo... sí, sí, tal qual ho llegeixes: l'estimo.
    Però jo no l'estimo només ara que sempre guanya i que gairebé tothom s'apunta al carro del guanyador... jo l'estimava quan no guanyava gairebé mai res. Quan jo tenia 19 anys, l'edat del fill de la teva amiga, tan sols havia vist guanyar al Barça UNA lliga... i jo plorava quan perdien... mira, sóc així...
    Per cert, tot i poder entendre el raonament de fons del fill de la teva amiga... no es podia haver fet de l'Osasuna o de l'Sporting? perquè mira que el Madrid no és exemple de res bo! de res! i fer-se d'un equip que té, en les més grans dosis, tot allò que de dolent té el futbol, justament per portar la contrària a un altre equip que agafa com a lema l'esforç i la perseverança en la feina, doncs no ho trobo massa coherent.
    Altrament, veure els jugadors del Barça córrer amb Senyeres és cosa que també em fa molt feliç. Cert, no són salvadors de la pàtria, però són uns magnífics ambaixadors de Catalunya.
    En Pep Guardiola donant la Pilota d’or a Leo Messi parlant en català és quelcom que es va veure per tot el món...
    El Barça, el meu Barça, el tinc al cor i aquí el tindré sempre, guanyi o perdi... però si guanya, cantaré, cridaré i m’emocionaré... No pretenc que tothom ho entengui, ja ho entenc jo ;-)


    MBOSCH.- Hahaha m'has fet riure amb això del Sex... Zex, Secs, Zes... en fi, mil opcions diferents :-)
    Jo crec que ja està integrat!! :-)) però, que me'n dius de l'ALEXIS? Aquest també sembla que hagi jugat tota la vida amb els nostres, és molt bo!!
    Sí, a gaudir cada setmana!! :-)

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats!! va ser un partit rodó, oi?
    me n'alegro molt!

    ResponElimina
  9. Un bon motiu per abandonar el teu estat letàrgic, no?
    M'alegro que hagi sigut el Barça (una cosa que t'estimes tant) qui t'hagi ajudat a fer-ho!
    És un bon començament. Tant de bo pugui donar-te moltes més alegries.

    Petons

    ResponElimina
  10. Me alegro por ti amiga. Besos tia Elsa.

    ResponElimina
  11. et convidem a que vinguis a la gran familia bogarenca del barcelonisme del poble i que ens diguis la teva

    visca el barça

    ResponElimina
  12. Mira tú, de fet tu m'entens a mi i jo t'entenc a tu, esclar que t'entenc. L'única cosa que ens "separa" en aquest tema és el lloc on posem la línia entre la cosa raonable i la cosa sortida de mare ;)

    ps: jo crec que en Loïc, el nano de 19 anys, diu això del Madrid simplement per portar la contrària. I una mica l'entenc ;-)

    ResponElimina
  13. ja veig que estas molt blaugrana en els ultims posts pero no es per a menys. Aixo si, a la radio deien l'altre dia que eren tres titols i no dos (perque comptaven el Gamper)
    Espero que baixin les temperatures perque entenc la teva letargia, petonets!!

    ResponElimina
  14. Ui ui uiiiii encara no havia passat per aquest post! Com és això?

    Visca el Barça, per favor!!!! Si és que en som de grans, si és que hem de gaudir d'aquests anys tant com puguem que això serà irrepetible, i com més va, més irrepetible serà!

    ResponElimina
  15. RITS.- Gràcies!! Una alegria molt gran!! I anem passejant el nom del Barça triomfant!! ;-))


    MARGARIDA.- Hehehe en MESSI és el millor antídot contra qualsevol letargia! :-))
    Ara bé, la baixada de la humitat també ajuda ;-)


    TÍA ELSA.- ¡Muchísimas gracias, guapa! Y cuidate mucho :-)


    PENYABOGARDE.- VISCA EL BARÇA!! :-)


    FERRAN.- En matèria de Barça jo no tinc punt "raonable" hahaha... sóc una fanàtica, sí, ho admeto :-))
    Hauràs de parlar amb aquest xiquet per fer-li un bé, de veritat, explica-li qui és en Mourinho :-P


    VERO.- La combinació de tons blaugranes és ben maca hehe :-DD
    Bé, entre nosaltres, tu ja saps que aletargada ho estic sempre una mica hehehe


    PORQUET.- Això, això... com és que no eres aquí a la celebració de la Supercopa? ;-))
    Estem vivint moments històrics!! I, com diu en XAVI, "no perden la gana" ;-)
    Has vist que bonic el vídeo d'en Messi en Cesc? ;-)

    ResponElimina
  16. Quines ganes que el Barça s'estreni ja a la Lliga! El Madrid n'ha fet 5 és a dir que han començat amb millor punteria impossible!

    És molt bonic veure com són tan bons amics, encara fa més il·lusió veure'ls jugar junts i guanyar títols!

    Una abraçada i bona setmana!

    ResponElimina
  17. L'enhorabona, Assumpta!; de tot cor t'ho dic, però amb la mateixa sinceritat també et dic que si bé, com ja saps, no comparteixo l'afició, sempre m'alegren les victòries del Barça perquè sé que fan feliç tant a l'Anna Maria com als meus amics “culés”, ara bé: també sóc dels que creuen que se n'està fent un gra massa, de tot plegat.

    Ho sento però, a part d'en Ferran, el qual, per a mi, està carregat de raó, algú més ho havia de dir. :))

    Una abraçada.

    ResponElimina
  18. Ferran i Assur que critiqueu tot el tema culer. A veure, jo sóc del Barça fins al moll de l'òs, però és més, m'agraden molt els esports, gairebé tots, els que siguin, veure'ls i practicar-los. Ara bé, després de tot això ja no m'interessa pas massa el que es mou més enllà de tot això. A mi m'agrada veure els partits del Barça amb nervis, amb tensió, cridant i traient eufòria (sobretot aquests darrers anys). Ara bé, un cop acabat el partit (i alguna roda de premsa) ja no m'interessa massa el que es mogui més enllà.

    Amb tot això vull dir que als que som culers fanàtics ens agrada gaudir de les victòries i no m'agrada massa que hi hagi gent que critiqui sistemàticament aquesta eufòria i aquestes alegries. Sé perfectament les meves prioritats personals i nacionals, i el Barça no passa per davant d'elles.

    Crido molt davant dels gols, com un boig, però tinc molt clar que el Barça no passa per davant de quasi res a la meva vida personal i que el país no l'aixecaran ni el faran independent dotze tios amb pantalons curts (per més estelades que es posin a l'esquena (#cesctelada).

    Vull dir que sí, que estic d'acord amb vosaltres que hi ha un entorn al voltant de l'esport, i sobretot del futbol i del Barça, que no és gens agradable per a la gent que no és molt futbolera ni molt del Barça (aquest estiu mateix jo he acabat ben fart de reportatges i repeticions de partits i de que si Cesc fitxava o no), però no ens vulgueu fer sentir tan malament als que celebrem els gols amb bogeria i ens apassiona veure el Barça i fem mans i mànigues per a poder veure els partits.

    I preparem-nos que avui juguem!

    ResponElimina
  19. Porquet, per favor: De debò que no hi ha cap crítica. Entenc perfectament els vostres sentiments (la meva dona és una espècie d'Assumpta en aquest sentit) i de cap de les maneres ha estat la meva intenció molestar ningú, ja que si em vaig afegir al comentari d'en Ferran no va ser per altra cosa perquè em va fer gràcia “donar-li una mica de suport", ja que vaig suposar que, com em passa a mi, la gran majoria de la gent el mira com si fos un “bitxu raru” :)) quan diu que el futbol -i en el meu cas cap esport- no li diu res.

    A mi fins i tot m'han arribat a dir que això que no m'agradi el futbol és una “pose de progre” per fer-me l'interessant... Ja pots comptar si, als gairebé seixanta anys que tinc, em fos necessari fer-me'l, l'interessant!

    No, home, no; no era cap crítica, sinó que era, simplement, un comentari.

    Una abraçada, i tant de bo que guanyeu aquest vespre per un gol més dels que va fer ahir el Madrid i comenceu la Lliga ja com a líders.

    ResponElimina
  20. Ostres, per un moment m'he sentit com en XEXU quan es crea algun petit debat dins del seu blog i ell, amb una actitud que m'agrada, sempre diu "debateu el que volgueu mentre ho feu amb respecte" :-))
    ASSUR, PORQUET una abraçada i gràcies per "donar ambient"!! hehehe



    BARCELONA.- Sis n'han fet, sis... comencen forts, però molta gent ja ho deia que el Saragossa no tenia res a fer jo, que sóc optimista de mena, confiava en que guanyessin hehehe
    A veure nosaltres avui :-))


    ASSUR.- (Primer comentari) Moltes gràcies per la felicitació i una abraçada ben forta per l'Anna Maria ;-))
    El FERRAN és un trapella hahaha
    Això, aquesta "ratxa" del Barça, no pot durar eternament, així que gaudim-ne mentre puguem :-DD


    PORQUET.- Tinc la sensació que jo encara sóc una mica més fanàtica que tu! :-DD
    Cert que el Barça no és la meva primera prioritat (això seria de manicomi hehehe) però admeto totalment que és una de les coses importants a la meva vida, que si guanyen el meu humor setmanal està molt millor que si perden :-)
    Això sí, en una cosa crec que estem tots d'acord i és que a vegades es passen molt en quant a temps dedicat: programes previs al partit de més de dues hores, obrir informatius generals amb la notícia d'un fitxatge...
    Però sí, gaudim mentre pugem i recordem aquests moments feliços que estem vivint... La cara d'alegria que portem després d'un triomf ho diu tot! :-))
    I avui jugem!! Uaaau!!:-D
    Una graaaaan abraçada!! :-))


    ASSUR.- (Segon comentari) Benvolgut ENRIC, coneixent la teva forma de fer, sé perfectament que el teu comentari anava en un to totalment positiu, no pateixis gens ni mica :-))
    Per cert! Tinc posts teus pendents de comentar (no et pensis que no hi passo!!) però ja saps que jo quan faig una ullada prefereixo no dir res encara i que m'espero a haver-ho mirat en profunditat, com cal, amb enllaços etc. :-)... i aquest mes d'agost, tan calorós, em tira molt enrere de passar estona "seguida" davant de l'ordinador...
    Una graaaaan abraçada per a tu i una per l'Anna Maria!! :-))

    ResponElimina
  21. Arribo tard, però vaja. Els títols s'haurien d'assaborir més, que aquests de principis de temporada semblen una mica aigualits encara que rebentin la història.

    És cert, però, que a nivell informatiu sovint se'n fa un gra massa. Em passa com al Porquet, crido com un boig. Estimo el Barça com l'Assumpta. És una qüestió de fe. Però la resta és pura distracció de pa i circ, ho sé.

    Entenc perfectament el Ferran i l'Assur, i és que al final, amb tant futbol i tanta sopa de Barça, al final acabaran per matar la gallina dels ous d'or. Crec que es pot ser culer fins el moll de l'ós i adonar-se'n que les televisions ens miren de rentar el cervell. Més futbol (de 40 a 70 partits per temporada en uns 10 anys!?) i menys actualitat, que la cosa està molt malament.

    Però això sí. Res de renegar dels colors. I aquesta nit, sessió de Barça en vena.

    ResponElimina
  22. Al loro! Que no estamos tan mal! Assur, plis, no he volgut crear mal ambient eh? Era un comentari fet sense mala fe i només com a contrapunt a la teva opinió i del Ferran. Ja he posat que entenc el que vosaltres comenteu (talment com a mi m'ha passat aquest estiu) però era simplement un contrast d'opinions.

    Ni m'he enfadat, ni m'ha molestat, i espero i desitjo que tu tampoc eh?

    Veig que aquest estiu dec tenir esperit guerriller... crec que miraré de no entrar en més debats...

    Però, repeteixo, només he volgut plasmar com em sento a vegades que sembla que no pugui cridar els gols a cor que vols!

    Res, una abraçada Assur de tot cor.

    Assumpta, no en tinc cap dubte, ets més fanàtica que no pas jo... el que passa és que jo he de repartir el meu fanatisme entre el bàsquet i el futbol!

    ResponElimina
  23. JOAN.- Crec que tens molta raó :-))
    Imagina, jo mateixa, que sóc una fanàtica de primera magnitud, l'altre dia no em vaig mirar l'espai previ que fan fer de dues hores o més (poques vegades els miro aquests "previs") això ho trobo exagerat i suposo que en FERRAN i l'ASSUR també van per aquí :-)
    Donar el partit, que connectin 15 minuts abans per explicar novetats i ja està. Després sí, entrevistes, declaracions, rodes de premsa i bona nit ;-)
    Tampoc em sembla normal començar un Telenotícies parlant d'un fitxatge... són exageracions.
    Això sí, com tu dius, aquesta nit una bona dosi i a cridar ben fort amb cada gol!! :-DD


    PORQUET.- No pateixis, l'ASSUR és tan bona persona com tu, així que podeu debatre tot el que volgueu perquè sé que sempre ho fareu com ara, amb tota correcció ;-))
    Hahaha val, tens el fanatisme dividit! :-D Jo admeto que sóc poc de bàsquet perquè no hi entenc, sempre ho veig tot al revés, quan em sembla que fa falta un resulta que ha estat l'altre... Jo tinc el fanatisme "concentrat" al futbol :-P

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!