dimarts, 16 d’agost del 2011

Comunicat Oficial de la P. B. Ara Mateix


Benvolguts companys blogaires:

Demà dimecres el Barça es juga el primer títol de la temporada contra l’equip que representa just tot el contrari que el nostre. Per això, des de la Penya Barcelonista Ara Mateix, us volem convidar a comentar en directe el partit. Què aneu a casa d’uns amics a veure’l? Que us trobeu amb uns companys al bar? Tant hi fa!! Agafeu els vostres Netbooks, Ipads, Ipeds, Ipids, Ipods, Ipuds, Mòbils d’enèssima generació o qualsevol estri que serveixi per fer arribar missatges als blogs i acompanyeu-nos!!... Fem pinya! Recordeu: Tots units fem força!!

Us esperem demà, dimecres, dia 17 d’agost a partir de les 22:30 al Blog Ara Mateix, de la Zel, Seu Social de la Penya Barcelonista Ara Mateix. No falteu, us necessitem!!

14 comentaris:

  1. Em sap greu però aquest cop no hi podré ser, veig el partit a casa d'un amic i no crec que ho tingui fàcil per connectar-me. Podria mirar-ho des del mòbil, però potser intento deixar un comentari i quan l'envio el partit ja ha acabat. En tot cas, ja trauré el cap després per celebrar amb la penya la victòria del Barça.

    ResponElimina
  2. Oooooh, XeXu!! I el teu amic no seria tan amable de no prendre's malament si t'emportes la teva preciosa Netbook per deixar un parell de comentaris?... Tu pots!! Tu que t'emportes la teva bellíssima Lúthien fins i tot a llargs viatges amb excursions incloses, la deixaràs soleta demà? :-D

    ResponElimina
  3. Jo també seré dels que no hi podré ser, no tinc ni un d'aquests "estris d'alta tecnologia" que cites i el meu PC no estarà disponible a l'hora del partit. :-(
    En fi, ja m'ho trobaré l'endemà al matí i felicitats per aquesta bona idea que has tingut per celebrar l'aniversari del blog de la Zel! :-))

    ResponElimina
  4. Jo sí que hi aniré, senyora amable. He anat a aquests casa que diu vostè i he pensat que hi hauria menjar per terra. Sisplau, no em trepitgin, gràcies.

    ResponElimina
  5. Ja estic esmolant el teclat... ara, no asseguro no quedar-me dormit... a les hores que juguen...

    ResponElimina
  6. farem el que podrem....el miro des de casa...per cert crec que juguen moolt tard cap a les onze...alguna cosa diré...

    ResponElimina
  7. ho intentaré, Assumpta i Zel, xò no prometo res. No veuré el partit, tinc sopar a Gràcia! Si trobo wi-fi gratuïta, us aniré seguint!!

    Això si, comença tan tard que igual arribo a casa abans que acabi (que a l'endemà matino!!)

    ResponElimina
  8. Ohh, aquí no pareu de fer propostes noves! :) Ho intentaré, al final encara no sé ni on el miraré però em sembla a mínim que anem a casa d'algú segur que ho podré fer!! I a males si anem al bar amb el mòvil, que de moment mai he provat d'escriure cap comentari, encara que llegir blogs sí que en llegeixo, és a dir que suposo que comentar deu ser igual!

    Bona nit!

    ResponElimina
  9. jo tampoc no hi podré ser, però hi seré de pensaments... jeje
    a fer pinya hi seré igualment.

    ResponElimina
  10. A les hores que juguen? (Porquet dixit) A quina hora juguen? Jo no sé... estic un pèl empipat amb tota aquesta onada de culerisme que trobo excessiva... però amb la que heu muntat, igual m'hi engresqueu i tot, dolentots!

    ResponElimina
  11. Fins la respiració sentirem... ja veurem si podem ser-hi. Anton.

    ResponElimina
  12. Veurem què s'hi pot fer.

    A veure qui és el primer a comentar el gol d'en Cesc.

    ResponElimina
  13. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!!
    Recordeu que aquest post s'inclou dins els actes festius de celebració del 4t. aniversari del blog de la Zel, així que, quants més siguem, més festa farem!!
    :-))


    Recordeu que el partit comença a les ONZE per imposició de la UEFA, perquè no coincideixi en horari amb la fase prèvia de classificació de la Champions.

    La ZEL ja ha preparat una delicatessen per anar picant i després portarà embotit (MMmmmmm) i el PORQUET, si se'n recorda, portarà sandvitxos de Nocilla!
    :-))


    FINS AVIAT A CA LA ZEL!!!

    ResponElimina
  14. amb aquest post t'ha guanyat el carnet de la nostra penya, vine a visitar-nos i no ens deixis.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!