dilluns, 15 d’agost del 2011

Reina del Cel

Reina del món, Immaculada Verge,
gloriosa santa Mare de Déu,
pregueu sempre per nosaltres al Senyor.


Amb aquest càntic hem començat avui la Missa a la meva Parròquia, una missa que ha estat molt solemne, amb molta música (a mi m'encanta cantar!), amb l'harmònium que fa molta festa i, al cor de la celebració, s'ha fet també una col·lecta especial per l'Àfrica que es farà arribar allí directament amb l'ajut d'un missioner.


"Maria digué:
--La meva ànima magnifica el Senyor,
el meu esperit celebra
Déu que em salva,
perquè ha mirat la petitesa
de la seva serventa.
Des d'ara totes les generacions
em diran benaurada..."

De l'Evangeli d'avui, Lluc 1, 46-48)

19 comentaris:

  1. Felicitats per la part que et toca, Assumpta. I dir-te també que si hi ha una música que no importa quantes vegades escolti, sempre em posa la pell de gallina i m'humiteja els ulls, és l'Ave Maria. Gràcies per penjar-la, m'emociona profundament.

    ResponElimina
  2. Per molts anys, Assumpta! Jo el meu també el celebro avui, que evidentment, Yáiza no té lloc al santoral... Però això s'ho va inventar la meva àvia i no té cap valor fora de casa, només ho celebro amb els pares!

    ResponElimina
  3. Felicitats, maca! De part d'una sirena que tinc a casa i també de part meva.
    Un petó i un gran somriure.

    ResponElimina
  4. Saps on he estat avui Assumpta? He anat d'excursió a Montserrat, pujant des de Collbató pel camí de les Bateries i tornant pel de les Feixades.

    No ho teníem planejat, però un cop al monestir hem decidit fer una cosa que, almenys jo, feia molts anys que no feia, i ha estat anar a veure la Moreneta.

    Suposo que ja deus saber que jo tendeixo cap a la laïcitat, però mira, m'ha vingut de gust i m'ha agradat veure-la de tant a prop... després de tants anys!

    ResponElimina
  5. Això sí... erem els únics catalans (jo amb una samarreta quadribarrada, que no falti)... la resta tot, tot, turistes passavolants!

    ResponElimina
  6. Moltes, moltes felicitats Assumpta, saps una cosa?...La meva iaia paterna es dèia Mariona, la meva mare és va dir Maria de les Neus, la meva cosina es diu Maria, la meva filla es diu Idòia ( Maria ), la meva dona és diu Maria Dolors i la meva neta es diu MARIA...per què serà?
    Porquet el Dimarts passat, amb la meva dona Maria dels Dolors i la seva tieta Maria Concepció, també anàrem a Montserrat a dir-li bon dia a SANTA MARIA DE MONTSERRAT.
    ......que més voleu?.....

    ResponElimina
  7. Hola! Encara que ja ho he fet, he, he, moltíssimes felicitats!!! Sí la celebració d'avui ha sigut molt maca. Ja saps, "Ad Iesum per Mariam". :)

    ResponElimina
  8. Felicitats Assumpta!!! Avui també em celebrat el Sant de la meva iaia. Jo durant molts anys també el vaig celebrar per Santa Maria. La veritat és que no tinc massa clar si Mireia té sant o no ;)

    ResponElimina
  9. Ai, coi, si ara m'adono que avui és el teu sant, que beneita sóc, jo felicitant les Maries i oblidant l'Assumpta, no tinc perdó!

    Sort que he arribat, eh? Petons estimada!

    ResponElimina
  10. Osti osti osti... el meu domini del santoral és més aviat lamentable... he passat per aquí i no t'he felicitat..

    Per molts anys!!! Error esmenat... hehe.

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats! l'Ave Maria de Shubert preciós sublim.....per cert ho acabo de veure a la barra lateral nena ja has perdut 4 quilos i mig!!!!! com ho fas? felicitats dobles o triples ( per l'empat del barça també...)

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats, Assumpta!

    I una abraçada ben forta!

    ResponElimina
  13. Per molts anys, Assumpta!
    ës una mica tard, però avui he estat molt enfeinada i fins ara no he pogut passejar-me pels vostres blocs.
    Espero que hagis passat un bon dia!
    A casa no tenim cap Maria, però sempre tinc en el meu pensament a la tieta Maria (la tieta monja del Pere, que va morir ja fa uns quants anys), perquè ha estat la persona més bona que he conegut mai!

    ResponElimina
  14. Ahir em vaig avançar a aquest post però t'ho torno a dir aquí: FELIÇ SANT i MOLTES FELICITATS!! :-))

    ResponElimina
  15. Moltíssimes gràcies a tots, de tot cor, per la vostra felicitació!! Gràcies!!
    El meu nom no és molt comú però jo me l'estimo molt i m'agrada celebrar la diada, així que cada una de les vostres paraules ha estat com un regal!
    FERRAN, RITS, YÁIZA, PILAR -i la sireneta hehe-, PORQUET, CARLES, JOSEP LLUÍS ♥ , MIREIA, ZEL, ELFRI,CARME, MARIA, MARGARIDA, MAC... i també a tots aquells que ho heu fet per correu electrònic... GRÀCIES I UNA ABRAÇADA MOLT, MOLT GRAN!!

    ResponElimina
  16. Ostres, vaig tard, però és que això dels sants a mi se m'escapa totalment. Felicitats endarrerides!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!